Klub wengi diselarasake lan nimbulaké lampu lintang sing tiba

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
Guangdong, China
Jeneng merek:
REIDZ
Nomer Model:
RZ-LXD
Length:
500mm, 1000mm, 2000mm
Jeneng Liburan:
Natal
Padhang:
520lm
Ukuran:
diameteripun 30mm, dawa 1000mm
Jumlahe LED:
64
Tingkat perlindungan:
IP65
Sertifikat:
CE ROH
Bobot net:
0,8kg
Sudut Ndeleng:
360 derajat
Voltase Input:
DC12V
Sumber cahya:
SMD5050 3 IN 1
Bahan:
PC Antiflaming
Daya Rated:
18W
Tegangan:
DC12V

 

 

 

 

Katrangan produk

Diffuser transparan, dawane 0.5m / 1m / 1.5m / 2m, diameteripun 30mm.
Kontrol musik, swara diaktifake,
SMD 5050 ing sisih pindho, efek 3D karo piranti lunak Madrix

Fitur Produk
1, panyilem Constant saiki dirancang ing tabung vertikal sisih dobel, sing bisa nyumbang akeh kanggo nglindhungi tabung uripe lampu.
2, Efek cahya sisih sisi bisa dideleng saka sudut ngarep derajat 360. Tube transparan nggawe cahya luwih cetha lan murni.
3, Lingkungan sing ramah, ora ana sing cemlorot lan swara serak, ora ana kerlip.

Aplikasi
DJ, klub wengi, studio televisi, téater lan liya-liyane

 

Parameter Teknis

Model RZ-LXD1105 RZ-LXD1110 RZ-LXD1115 RZ-LXD1120
Length 500mm 1000mm 1500mm 2000mm
Led qty 32pcs smd5050 64pcs smd5050 96pcs smd5050 128pcs smd5050
Piksel qty 8pixels 16pixels 24pixels 32pixels
Kuwasa 16w 24w 35w 40w
Tegangan DC12V DC12V DC12V DC12V
Protokol DMX512 DMX512 DMX512 DMX512
Beam Angle 360 derajat 360 derajat 360 derajat 360 derajat
Kapasitas 20pcs / alam semesta 10pcs / alam semesta 7pcs / alam semesta 5pcs / alam semesta
Setelan alamat Kanthi manual Kanthi manual Kanthi manual Kanthi manual
Makarya Suhu -70 -70 -70 -70
Perlindhungan IP65 IP65 IP65 IP65

 

 

 

                                           Tube dawa sing sampeyan butuhake kanggo proyek sampeyan?   

                                Umume klien kita nggunakake tabung dawane 50cm lan 100cm kanggo proyek.

 

 

                      Pasang tabung sing dipimpin kanthi vertikal, biasane jarak antarane saben cahya yaiku 10cm-30cm

 

                                                        Pengujian Efek Produk lan tes tuwa ing pabrik

 

 

 

 

        Bisa nggunakake Controller DMX512 LED utawa pengontrol Artnet kanggo ngontrol lampu tabung piksel

 

 

 

Item  Tabung jumlahe / Carton Ukuran kemasan (CM) Bobot Kasar (KG)
Tabung piksel 50cm 50PCS / Carton 57 * 41 * 23 14
Tabung 100cm piksel 50PCS / Carton 117 * 41 * 23 28
Tabung piksel 150cm  50PCS / Carton  167 * 41 * 23 42
Tabung piksel 200cm  50PCS / Carton  217 * 41 * 23 56


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan