Hubungi Kita

Shenzhen REIDZ Tech Co, Ltd

Alamat

Bangunan B, taman industri Chuangjian, Shiyan, Bao'an, Shenzhen China

Telpon

0086 15914111145

0086 75529372936

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Ditutup

ING NGANGGO BISA DENGAN US?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita