Lampu piksel dipimpin DMX

  • New IC pixel light matrix RGB night club wall backdrop led bar counter display

    Latar mburi lampu dinding klub matriks RGB anyar ing layar wengi

    Ringkesan Rincian Asal saka Asal: Guangdong, China Jeneng Brand: Lampu piksel Reidz kanthi model Reidz: Lampu piksel sing dipimpin RZ-DGY New IC: WS2821 IC karo sistem kontrol DMX Jarak Pix: P125mm Tipe: tampilan bar counter tampilan Warna: RGB kelas Perlindungan warna lengkap: IP65, kontrol DVI anti banyu: alun, DIP, 50 * 50 * 50mm Sistem Kontrol: DVI / DMX / PC lan kontrol DMX kertu: bal, SMD5050, 30mm diameter piksel komposisi: 6R 3G 3B Gunakake: KTV , bar ...
  • Wall ceiling Dot-matrix waterproof smart pixel rgb led module for dj nightclub

    Langit-langit Dot-matrix anti banyu pinter piksel rgb mimpin modul kanggo klub wengi

    Ringkesan Detail Cepak Panggonan Asal: Guangdong, China Jeneng Brand: Reidz-piksel cerdas cerah-banyu sing aman dipimpin modul Model Nomer: Modul pintar rgb RG-DGY-anti banyu rgb sing dipimpin Modul: KTV, bar, klub wengi, dll. Kelas perlindungan: IP65, Warranty anti banyu: 2 taun, modul pimpinan rgb pinter anti banyu anti banyu komposisi Pix komposisi: 6R 3G 3B Pixel pitch: P125mm Sistem kontrol: DVI / DMX / PC syn lan kertu SD kontrol DVI: alun, DIP, 50 * 50 * Warna 50mm: RGB warna lengkap D ...
  • aliexpress flexible led lighted product display DIY

    tampilan fleksibel aliexpress DIY tampilan produk

    Ringkesan Rincian Asal saka Asal: Guangdong, China Jeneng Brand: Nomer Model REIDZ: warna P125: Sertifikasi RGB: CE, Indeks ROHS Daya: 1,2 Indeks Rendering Warna (Ra: 85 Kelas IP: Type IP65: Type Modul LED Controller: DVI, DMX Kita nyebat lampu sing dipimpin iki minangka lampu LED piksel, dimensi omah alun-alun yaiku W66 * L66 * H45mm, nduwe PCB cilik kanthi SMD5050 LED, warna LED lampu RGB lengkap, sampeyan bisa nggunakake DMX sing dikontrol karo ... .
  • New IC club LED disco point rgb-led-matrix led pixel screen led effects lighting

    New IC club LED disco point rgb-led-matrix led layar piksel nyebabake cahya efek

    Ringkesan Detail Cepak Panggonan Asal: Guangdong, China Jeneng Brand: Lampu perlindungan Reidz -led dot light grade: IP65, Jenis anti banyu: layar piksel dipimpin efek lampu: warna full RGB Gunakake: KTV, bar, klub wengi, dll. Jarak Pixel: Komposisi piksel P125mm: 6R 3G 3B Sistem Kontrol: DVI / DMX / PC syn lan kendali DVI kertu SD: alun, DIP, 50 * 50 * 50mm Sijil: Kontrol CE RoHS DMX: bola, SMD5050, 30mm diameteripun We sebut iki dipimpin minangka L ...
  • soft flexible led curtain wall light high brightness P18.75 flexible display

    Tampilan tembok langsing sing fleksibel alus dipadhangi tampilan fleksibel P18.75

    Ringkesan Rincian Asal saka Asal: Guangdong, China Jeneng Brand: Nomer Model REIDZ: warna P125: Sertifikasi RGB: CE, Indeks ROHS Daya: 1,2 Indeks Rendering Warna (Ra: 85 Kelas IP: Type IP65: Type Modul LED Controller: DVI, DMX Kita nyebat lampu sing dipimpin iki minangka lampu LED piksel, dimensi omah alun-alun yaiku W66 * L66 * H45mm, nduwe PCB cilik kanthi SMD5050 LED, warna LED lampu RGB lengkap, sampeyan bisa nggunakake DMX sing dikontrol karo ... .
  • New IC WS2821 led dot pixel RGB decorate ceiling net lights for nightclub

    WS2821 IC anyar sing dipimpin piksel RGB dekorasi lampu net langit-langit kanggo klub wengi

    Ringkesan Rincian Asal saka Asal: Guangdong, China Jeneng Brand: Lampu piksel kanthi Reidz Nomer Model: Lampu piksel sing dipimpin RZ-DGY New IC: WS2821 IC kanthi sistem kontrol DMX Jarak Pix: P125mm Tipe: dekorasi lampu net langit-langit warna: RGB warna lengkap Gunakake: KTV, bar, klub wengi, dll. Kelas perlindungan: IP65, kendali DVI anti banyu: alun, DIP, 50 * 50 * 50mm Sistem kontrol: Sink DVI / DMX / PC lan kertu SD komposisi: 6R 3G 3B DMX kontrol: bal, SM ...
  • New IC pixel dot matrix RGB led decorative serial lights for entertainment

    RGB dot matriks RGB anyar dipimpin lampu serial serial kanggo hiburan

    Ringkesan Rincian Asal saka Asal: Guangdong, China Jeneng Brand: Lampu piksel Reidz -led Nomer Model Nomer: Lampu piksel sing dipimpin RZ-DGY New IC: WS2821 IC kanthi sistem kontrol DMX Pixel pitch: P125mm Type: dipimpin lampu serial hiasan kanggo hiburan warna : Kontrol DVI warna lengkap: kothak, DIP, 50 * 50 * Kelas Perlindungan 50mm: IP65, Gunakake anti banyu: KTV, bar, klub wengi, dll. Sistem kontrol: Ster DVI / DMX / PC lan komposisi Piksel SD: 6R 3G 3B DMX ...
  • flexible led light window display

    tampilan jendhela lampu fleksibel dipimpin

    Ringkesan Rincian Asal saka Asal: Guangdong, China Jeneng Brand: Nomer Model REIDZ: warna P125: Sertifikasi RGB: CE, Indeks ROHS Daya: 1,2 Indeks Rendering Warna (Ra: 85 Kelas IP: Type IP65: Type Modul LED Controller: DVI, DMX Kita nyebat lampu sing dipimpin iki minangka lampu LED piksel, dimensi omah alun-alun yaiku W66 * L66 * H45mm, nduwe PCB cilik kanthi SMD5050 LED, warna LED lampu RGB lengkap, sampeyan bisa nggunakake DMX sing dikontrol karo ... .
  • New IC WS2821 dot matrix RGB DMX led rgb pixel lighting for KTV wall decor

    New WS2821 dot matrix RGB DMX ndadékaké lampu piksel rgb kanggo dekorasi tembok KTV

    Ringkesan Rincian Asal saka Asal: Guangdong, China Jeneng Brand: Lampu piksel Reidz -led Nomer Model Nomer: Lampu piksel dipimpin RZ-DGY New IC: WS2821 IC karo sistem kontrol DMX Jarak Pix: P125mm Tipe: DMX dipimpin rgb piksel sistem kontrol Lampu : SynI / DMX / PC lan kertu SD Gunakake: KTV, bar, klub wengi, lsp. Kontrol DVI: alun, DIP, 50 * 50 * 50mm: Kelas Perlindungan warna RGB lengkap: IP65, kontrol DMX anti banyu: bal, SMD5050, 30mm diameter piksel Pi ...
  • Club wall LED disco point pixel light rgb-led-matrix karaoke ceilling decoration

    Dinding klub LED disk disko piksel lampu rgb-led-matrix karaoke ceil

    Ringkesan Detail Cepak Panggonan Asal: Guangdong, China Jeneng Brand: Reidz -karaoke dekorasi ceiler Nomer Model Nomer: RZ-DGY-karaoke dekorasi dekorasi Perlindhungan: IP65, anti banyu: Jenis dekorasi karaoke Gunakake: KTV, bar, klub wengi, dll. Werna: Komposisi piksel lengkap RGB: Jarak Pix 6B 3G: Sistem P125mm: Sistem kontrol: DVI / DMX / PC lan kontrol DVI kertu SD: alun, DIP, 50 * 50 * 50mm Sijil: Kontrol CE RoHS DMX: bal, .. .
  • New IC WS2821 dot pixel light matrix RGB colorful dmx led mesh screen dot panel

    New WS2821 dot piksel matrik lampu matriks RGB warni dmx warna panel layar bolong

    Ringkesan Rincian Asal saka Asal: Guangdong, China Jeneng Brand: Lampu piksel sing dipimpin Reidz Nomer Model: Lampu piksel sing dipimpin RZ-DGY New IC: WS2821 IC karo sistem kontrol DMX Jarak Pix: P125mm Tipe: Dmx dipimpin panel layar bolong : KTV, bar, klub wengi, lsp. Werna: Kelas Perlindungan warna RGB lengkap: IP65, kontrol DVI anti banyu: alun, DIP, 50 * 50 * 50mm Sistem Kontrol: DVI / DMX / PC lan komposisi kertu SD: 6R 3G 3B DMX kontrol: bal, ...
  • Led pixel light Led Modules Led Module T1000c Led Edit Software for nightclub

    Lampu piksel lampu LED Led Modul Led Software T1000c Led Edit for nightclub

    Ringkesan Tipe Rincian Cepet: Lampu Bar LED, Modul Led Led T1000c voltase Input Piranti Lunak (V): 12V Daya Lampu: 80W CRI (Ra>): 127777216 Suhu Pakaryan (℃): -10 - 50 Lifetime Makarya (Jam) : 80000 Materi Lampu Lampu: Sertifikasi ABS: CE, RoHS Panggonan Asal: Guangdong, China Jeneng Brand: Reidz Nomer Model: RZ-DGY-P125 Sumber: LED Pixel LED: P125 IP: IP65 Sistem kontrol: DVI / DMX / PC syn lan SD c ...