digital lampu aluminium sing dipimpin digital kanggo dekorasi bangunan

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Dhukungan Dimmer:
Ora
Jinis:
Lampu Bar LED
Voltase Input (V):
DC12V / DC24V
Lampu Lamp:
14,4W / M
Lampu Flux Luminous (lm):
30
CRI (Ra>):
70
Makarya Suhu (℃):
-20 - 50
Nggawe Urip (Jam):
50000
Lampu Bahan Lampu:
Aloi Aluminium
Sertifikasi:
CCC, CE, RoHS
Panggonan Asal:
Guangdong, China
Jeneng merek:
REIDZ
Nomer Model:
RZ-LTD-1000mm
Aplikasi:
dekorasi bangunan, Lampu Lanskap Luaran
Sumber Cahya:
LED
Jeneng Produk:
Lampu Bar Lampu LED
Sumber Lampu LED:
SMD5050
Emiting Warna:
Ngganti
Werna:
Werna RGB
Quantity LED:
48
Piksel:
8
Tegangan:
24 / 12V DC
Rating IP:
IP65
Jinis Item:
Lampu Strip

                                             Kanggo Bangunan, Jembatan, Taman lan Hiasan wengi

 

Katrangan:

DMX512 dipimpin jalur digital, LED lampu bar LED,

Lampu galur LED warna 8 piksel saben meter, jalur ledeng kaku RGB,

saben lampu bisa dikontrol kanthi masing-masing.

Parameter Teknikal: 

Model RZ-LTD1105 RZ-LTD1110
Length 500mm 1000mm
Led qty 24pcs smd5050 48pcs smd5050
Piksel qty 4 piksel 8 piksel
Kuwasa 6w 12
Tegangan DC24V DC24V
Protokol DMX512 DMX512
Beam Angle 180 derajat 180 derajat
Kapasitas 40pcs / alam semesta 20pcs / alam semesta
Setelan alamat Kanthi manual Kanthi manual
Bahan Dasar Aluminium + Cover Dasar Aluminium + Cover
Perlindhungan IP65 IP65

 

                                          kita duwe ukuran panjang 0,5m lan 1m 

 

Aplikasi:

Jalur LED iki, minangka lampu sumber piksel sing dipimpin, cocog kanggo karakter warni sing dipimpin digital, nggambar spur, huruf saluran, tembung blister, macem-macem jinis sumber cahya illagasi. Khusus kanggo nggunakake ruangan bangunan.

 

 

 

 

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan