Tabung digital dmx 16pixels, lampu LED rgb dipimpin

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Jinis Item:
Tabung RGB
Sumber Cahya:
LED
Voltase Input (V):
24V
Lampu Lamp:
20
Lampu Flux Luminous (lm):
24lm / dituntun
Makarya Suhu (℃):
-30 - 55
Nggawe Urip (Jam):
100000
Lampu Bahan Lampu:
Aluminium
Rating IP:
IP65
Panggonan Asal:
Guangdong, China
Jeneng merek:
reidz
Jeneng produk:
lampu linear dipimpin
warna:
Werna lengkap RGB
Aplikasi:
Bulding / menara / jembatan
Length:
0.5meter / 1 meter
jumlah sing dipimpin:
24pcs / 48pcs
Kuantitas piksel:
4pixels / 6pixels
Daya maksimal:
6w / 12w
Model Cotroller:
DMX512
Tingkat anti banyu:
IP65
Suhu Warna (CCT):
rgb


 

Lampu bar Linear aluminium LED minangka salah sawijining lampu utama kanggo proyek lampu ruangan. Miturut efek tampilan, uga disebut lampu garis LED. Lampu bar aluminium LED utamane digunakake ing pambangunan bangunan, garis besar jembatan munggah pangkat, nanging uga sawetara pangaturan lan kombinasi bebarengan, miturut animasi efek kontrol kontrol, banyu, teks lan efek tampilan dinamis warna-warna liyane. . Bar aluminium LED duwe efek anti banyu lan resistor oksidasi sing luwih apik.
Luwih populer kanggo bangunan hiasan fasad, jembatan, menara, lsp.

 

 

Nomer model RZ-LTD-500mm RZ-LTD-1000mm
Ukuran 500 * 30 * 20mm 1000 * 30 * 20mm
LED SMD RGB 5050 SMD RGB 5050
LED QTY (PC) 24pcs 48pcs
Sudut ndeleng 270 270
Kekuwatan (w) 6w 12w
Piksel 4 Piksel 8 Piksel
Emiting Werna Werna Lengkap RGB Werna Lengkap RGB
Voltase Input DC24V DC24V
Sistem kontrol Art-net / DVI + kertu MADRIX / SD + / kertu SD Art-net / DVI + kertu MADRIX / SD + / kertu SD
Suhu operasi -20 nganti 50 derajat -20 nganti 50 derajat
Gelar IP IP65 IP65

 

 

                                                   Kita nyedhiyakake model dawa 50cm lan 100cm, sing dipilih sampeyan


 

 

 


 



 

 

 

 


 

 

 

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan