Tabung tabung vertikal 360 piksel, lampu lintang lintang badai LED

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Jinis:
Lampu Matrix LED
Voltase Input (V):
DC12V
Lampu Lampu (W):
24
Lampu Flux Luminous (lm):
1200
CRI (Ra>):
70
Makarya Suhu (℃):
-20 - 50
Nggawe Urip (Jam):
50000
Rating IP:
IP65
Sertifikasi:
CE, RoHS
Panggonan Asal:
Guangdong, China
Jeneng merek:
REIDZ
Emiting Warna:
RGB
Aplikasi:
klub wengi
Sumber Cahya:
LED
Sumber Lampu LED:
SMD5050
Kecekapan Lampu Luminous (lm / w):
50
Suhu Warna (CCT):
RGB
Mode kontrol:
DMX512

 

 

 

Katrangan produk


Diffuser transparan, 0,5 / 1 / 1.5 / 2m, diameteripun 30mm.
Kontrol musik, swara diaktifake,
smd 5050 ing sisih pindho, efek 3D karo piranti lunak Madrix

Fitur Produk
1, panyilem Constant saiki dirancang ing tabung vertikal sisih dobel, sing bisa nyumbang akeh kanggo nglindhungi tabung uripe lampu.
2, Efek cahya sisih sisi bisa dideleng saka sudut ngarep derajat 360. Tube transparan nggawe cahya luwih cetha lan murni.
3, Lingkungan sing ramah, ora ana sing cemlorot lan swara serak, ora ana kerlip.

Aplikasi
DJ, klub wengi, studio televisi, téater lan liya-liyane

 

Parameter Teknis

 

Model RZ-LXD1105 RZ-LXD1110 RZ-LXD1115 RZ-LXD1120
Length 500mm 1000mm 1500mm 2000mm
Led qty 32pcs smd5050 64pcs smd5050 96pcs smd5050 128pcs smd5050
Piksel qty 8pixels 16pixels 24pixels 32pixels
Kuwasa 16w 24w 35w 40w
Tegangan DC12V DC12V DC12V DC12V
Protokol DMX512 DMX512 DMX512 DMX512
Beam Angle 360 derajat 360 derajat 360 derajat 360 derajat
Kapasitas 20pcs / alam semesta 10pcs / alam semesta 7pcs / alam semesta 5pcs / alam semesta
Setelan alamat Kanthi manual Kanthi manual Manuasithik Kanthi manual
Temp -20-50 -20-50 -20-50 -20-50
Perlindhungan IP65 IP65 IP65 IP65

 

 

                     Pasang tabung sing dipimpin kanthi vertikal, biasane jarak antarane saben cahya yaiku 10cm-30cm

 

 

 

 

                                                                   

                                         Efek Product Product ing pabrik

 

 

 

          Kita nggunakake DMX512 LED Controller utawa Artnet controller kanggo ngontrol lampu tabung piksel

 

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan