Warta

  • Apa sebabé sumber cahya titik sing dipengini disenengi?

    Karakteristik sumber cahya titik LED: 1. Fungsionalitas: Sumber cahya titik LED lan layar tampilan LED bisa dikontrol komputer kanggo ngirim informasi pariwara kanthi nyata, nyiyarake video pariwara, lan ngganti konten pariwara sak karepe. Tampilan LED wis ...
    Waca liyane
  • Apa kesamaan lampu linier lan tabung penjaga?

    Kaping pisanan, disipasi panas, nyatane, ana akeh wong sing ora ngerti disipasi panas ing lampu lan lanterns. Akeh wong sing nutul cangkang kasebut. Banjur manawa cangkang kasebut panas utawa ora, mesthine ora ana jawaban sing cukup. Wangsulan pungkasan babagan sing panas utawa ora yaiku ndeleng ...
    Waca liyane
  • Apa skenario aplikasi lampu banjir LED?

    Kita uga bisa nelpon lampu sorot LED utawa lampu sorot LED. Lampu sorot LED dikontrol dening chip internal. Saiki ana rong jinis produk sing bisa dipilih. Salah sijine yaiku kombinasi chip daya, lan jinis liyane nggunakake chip daya dhuwur siji. Yen dibandhingake kalorone, mantan luwih stabil ...
    Waca liyane
  • Kepiye pangopènan saben dina lampu sorot LED?

    Nyatane, kanggo lampu jalan LED, kita ora kudu nginstal, lan ora prelu ngatur. Mung pangopènan lan pangopènan rutin sing bisa njamin wektu panggunaan sing luwih dawa. Kanggo lampu sorot LED, resiki lampu nalika dienggo njobo. Tugas utama yaiku ngatasi bledug ing permukaan. Ing ...
    Waca liyane
  • Napa merek lampu garis sing dipimpin kudu nggatekake efisiensi sumber cahya?

    Tujuan utama lampu garis led yaiku ngganti gambar hotel ing wayah wengi, supaya bangunan kasebut bisa dibentuk maneh lan dibangun ing wayah wengi, nuduhake pesona lan karakteristik sing ora bisa dibayangke nalika awan, supaya luwih akeh pelanggan. 1, efisiensi Pay manungsa waé menyang efficien ...
    Waca liyane
  • Kepiye babagan fleksibilitas lampu linear LED?

    Lampu linier LED minangka lampu profil profil mesin cuci tembok LED. Tutup mburi sing ringkes lan entheng lan krenjang dipasang saka paduan aluminium tekanan dering tekanan tinggi tahan casting suhu tinggi, bisa tahan banyu lan andal. Lampu bisa ...
    Waca liyane
  • Apa jinis lampu sumber LED titik?

    Sumber cahya titik LED minangka jinis lampu hiasan anyar, sing dadi tambahan kanggo sumber cahya linier lan pencahayaan banjir. Lampu cerdas sing bisa ngganti spesifikasi tartamtu ing layar tampilan sing entuk efek titik lan permukaan liwat campuran warna piksel. Sumber cahya titik LED yaiku ...
    Waca liyane
  • Apa prinsip teknis mesin cuci tembok LED?

    Ing taun-taun pungkasan, mesin cuci tembok LED wis akeh digunakake ing macem-macem panggonan, kayata lampu tembok perusahaan lan bangunan perusahaan, lampu bangunan pemerintah, lampu tembok bangunan sejarah, papan hiburan, lsp; kisaran sing ana uga nambah Wider. Saka ...
    Waca liyane
  • Apa owah-owahan cahya kutha ing njaba ruangan?

    Apa proyek lampu bangunan? Apa pangowahan cahya sing diwenehake? Ing kutha sing urip, mangan, manggon, lan plancongan, bangunan kasebut bisa diarani balung manungsa lan bengi getih ing kutha kasebut, ndhukung gaya operasi lan pembangunan kutha kasebut. Minangka pa kunci ...
    Waca liyane
  • Saingan produk lampu LED-dissipation panas?

    Ing taun-taun pungkasan, kanthi kemajuan teknologi chip LED kanthi cepet, aplikasi komersial LED wis diwasa banget. Produk LED dikenal minangka "sumber cahya ijo" amarga ukurane sithik, konsumsi daya sithik, umure dawa, kecerahan ...
    Waca liyane
  • Katrangan lengkap babagan sepuluh indikator kualitas lampu LED sing paling dhuwur?

    Kualitas cahya nuduhake manawa sumber cahya cocog karo indikator cahya kayata fungsi visual, kenyamanan visual, keamanan, lan kaendahan visual. Penerapan indikator kualitas cahya sing bener bakal nggawa pengalaman anyar ing papan cahya sampeyan, utamane ing lampu LED ...
    Waca liyane
  • Apa jinis lampu sumber LED titik?

    Posisi saiki: Lampu Austech> Pusat Berita> Apa lampu sing dadi sumber cahya titik LED? Apa jinis lampu sumber LED titik? Sumber cahya titik LED minangka jinis lampu dekoratif anyar, sing dadi tambahan kanggo sumber cahya linier lan pencahayaan banjir. Lampu cerdas sing bisa ...
    Waca liyane