sumber lampu titik, langit-langit lan tembok dipasang kanthi warna lengkap

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
Guangdong, China
Jeneng merek:
REIDZ
Werna:
RGB
Pengawal:
DVI (bisa ndukung piranti lunak Matrix)
Tampilan konten:
gambar, gambar, gambar, tembung, dll
Cara nyetir:
1/1 statis
Kelas IP:
IP65
Sertifikasi:
CE, RoHS
Aplikasi:
klub, panggung, lampu backwall, pesta, kawinan dll

Kita nyebat lampu sing dipimpin iki minangka lampu LED piksel, dimensi omah alun-alun yaiku W66 * L66 * H45mm, nduwe PCB cilik kanthi SMD5050 LED, warna LED lampu kanthi warna RGB, sampeyan bisa nggunakake pimpinan dikontrol DMX kanggo ngontrol. bisa uga bisa karo piranti kontrol Artnet lan piranti lunak Madrix. Kanggo lampu piksel sing dipimpin iki, kita nyedhiyakake LED, 3pcs, LED 6pcs lan 9pcs LED kanggo pilihan sampeyan. Lampu piksel sing dipimpin bisa dipasang ing tembok utawa langit-langit kanthi panel, kaya foto sing kasebut. Sampeyan mung bisa tuku lampu piksel sing dipimpin, sampeyan uga bisa tuku lampu piksel kanthi panel aluminium. Lampu matrik piksel sing dipimpin iki digunakake kanggo klub wengi, disko, bar, Casino, proyek dekorasi lampu Mall.

Item No. RZ-DGY3103-F RZ-DGY3106-F RZ-DGY3109-F
Ukuran omah W66 * L66 * H45mm W66 * L66 * H45mm W66 * L66 * H45mm
Jumlah saka LED 3pcs SMD5050 6pcs SMD5050 9pcs SMD5050
Daya Max (W) 0,6 W 1.2W 1.8W
Tegangan voltase (V) DC12V DC24V DC12V
Ngeculake Angle (Dgree) 120 120 120
Werna omah Susu putih Susu putih Susu putih
Bahan Perumahan Plastik plastik Plastik plastik Plastik plastik
Kelas IP IP65 IP65 IP65
Werna Lampu RGB RGB RGB
Tingkat Grey 256 256 256
Mode Kontrol DMX512 / SPI DMX512 / SPI DMX512 / SPI

 

 

Shenzhen Reidz Tech Co, Ltd didegaké ing taun 2006, iku produsen khusus kanggo lampu LED kanggo klub wengi, bar, hiasan panggung lan bangunan fasad bangunan, menara, hiasan lampu jembatan. Produk utama yaiku: Lampu piksel LED, lampu tabung piksel LED, langsir LED kain, langsir bolong LED, bal LED 3D 3D, lampu LED, lampu LED, lampu LED tabung digital, lampu linear LED aluminium, lan sapiturute Sawise 11 taun pangembangan, kita wis dadi perusahaan sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan. Kita mbangun tim R&D produk profesional lan apik banget, kita uga duwe tim sales lan tim sales sing luar biasa. Kita ora mung bisa menehi lampu sing dipimpin kanggo klien, kita uga bisa menehi solusi, piranti lunak, kontrol & instalasi LED kanggo klien kita adhedhasar proyek dekorasi pencahayaan sing sejatine. Kita duwe tim profesional kanggo nyengkuyung layanan pre-sale lan sawise adol, kita entuk pengalaman sing akeh kanggo nindakake proyek dekorasi lampu kanthi sukses, kita njamin efek pencahayaan sing paling apik bakal nggawe lan lan atmosfer sing unik lan ora iso dilupakan kanggo proyek dekorasi lampu sampeyan. Ngadhepi semangat "Layanan profesional, Manajemen Profesional, lan Manajemen", supaya terus-terusan lan ngluwihi panjaluk para klien, nggedhekake klien lan pasar karo tim profesional, nganalisa pas wektune lan ngadili kabutuhan upgrade produk lan tren masa depan pasar, kita terus-terusan ngembangake produk sing inovatif kanggo nggawe nilai kanggo klien. Nganggo kemampuan desain lan layanan sing apik, kita entuk reputasi apik ing lapangan bar, klub wengi, dekorasi pencahayaan lan bangunan, menara, hiasan lampu jembatan. Yen sampeyan duwe klub wengi, bar utawa bangunan kudu dihiasi karo lampu, lan kudu nggawe efek lampu sing luar biasa, aja lali hubungi kita, kita bisa nyedhiyani produk lan layanan sing apik kanggo sampeyan, kita ngarepake kanggo netepake hubungan mitra bisnis sing apik karo sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan